w e b h e l y e d . h u

Weboldal költöztetés

A weboldal migrálás részeként segítek beállítani és konfigurálni a levelezést a meglévő vagy új tárhelyszolgáltatódhoz, hogy zavartalanul kommunikálhass az ügyfeleiddel és a lehető legfolyamatosabb legyen a weboldal megjelenése az új helyen is. Legyen az egy alap WordPress oldal vagy WooCommerce.

Az általam nyújtott migrálási szolgáltatás keretében biztonsági mentést is végzek a  weboldaladról, hogy védelmet nyújtsak a potenciális adatvesztés ellen. A rendszeres biztonsági mentésekkel garantálom, hogy az adataid mindig biztonságban lesznek, és gyorsan helyreállíthatók egy esetleges adatvesztés vagy támadás esetén.
Amennyiben a weboldal karbantartási szolgáltaást is megrendeled, abban az esetben a biztonsági mentés kérésedre tárolni is fogom, ami 1 aktuális mentést jelent.

Weboldal költöztetés alapkövei

  • GDPR kompatibilitás
  • Kimagasló gyorsaság
  • Naprakész, frissített rendszer

Csomagjaim

Három csomag érhető el, névszerint: WebKreátor, WebSiker,WebMester.
A csomagról a részleteket a weboldalon tudod megtekinteni, ami alapján tudsz választani. Javaslom, hogy tekintsd meg az összes csomagot, hogy az igényeidnek legmegfelelőbben tudj választani.
A csomagokról részletes leírást a „Csomagok” menüpontban találsz.
Ha ezzel kapcsolatosan bármilyen kérdésed lenne, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, és szívesen segítek a megfelelő csomag kiválasztásában.

Leggyakoribb kérdések

A költöztetés esetében szükséges lesz rendelkezned az új szolgáltatód tárhelyhozzáféréseivel. Amennyiben ezek megvannak, abban az esetben azokat szükséges lesz elküldeni részemre, valamint a jelenlegi WordPress admin felület hozzáférésére lesz szükségem, hogy a webolal migrálást el tudjam indítani.

Az ügyfelek adatainak biztonsága kiemelkedő fontosságú számomra. A folyamat során szigorú adatvédelmi eljárásokat alkalmazok, például titkosított kommunikációs csatornákat és jelszóvédelmet használunk. Az ügyfél adatai kizárólag az adott szolgáltatással összefüggő tevékenységekhez használom fel, és biztosítom, hogy azokat nem osztom meg harmadik féllel. Minden lépést megteszek annak érdekében, hogy az ügyfelek adatai maximális védelemben részesüljenek.

Szakértői munka: Professzionálisan és hibamentesen költöztetjük a weboldalakat. Időt spórolunk: Önnek nem kell foglalkoznia a költöztetéssel. Ügyfélszolgálat és támogatás: Folyamatos segítség és támogatás áll rendelkezésre.