w e b h e l y e d . h u
 • Oldal száma 6
 • Menük száma 6
 • Elkészítési idő 4 hét
 • Ár 159.900 Ft -tól

WebMester csomag leírása

WebMester csomag további előnyöket nyújt az előző csomagokhoz képest, hogy még teljesebb és gazdagabb weboldalt használhass a vállalkozásod fejlesztésére. Ebben a csomagban lehetőség van 8 aloldal készítésére, amelyekkel bővítheted az oldal tartalmi területeit és mélységét. Ezenkívül, akár 80 kép feltöltésére van lehetőséged, ami feltöltésre kerül a weboldalra, hogy még több vizuális tartalmat tudj megosztani a látogatókkal.

Ha a WebMester csomagot választod, számos plusz szolgáltatást díjmentesen nyújtok:

 1. Domain regisztráció: Regisztrálok neked egy .hu vagy .com végződésű domain nevet, hogy a weboldalad egyedi és könnyen megjegyezhető címmel rendelkezzen.

 2. 1 hónap díjmentes support: Az első hónapban ingyenes támogatást nyújtok neked, hogy segítsek bármilyen technikai kérdésben vagy problémában. Ez lehetőséget ad arra, hogy az oldal megjelenése és működése során kényelmesen eljusson a megfelelő szintre.

 3. Levelezőkliens beállítása: Beállítok számodra egy általad választott levelezőkliens alkalmazást, amely lehetővé teszi az e-mail fiókod egyszerű kezelését és a hatékony kommunikációt ügyfelekkel és partnerekkel.

 4. 1 blogcikk írása a social médiára: Egy friss blogcikket írok neked, amelyet megoszthatsz a social média platformokon. Ez hozzájárul az online jelenlétének növeléséhez és az értékes tartalom megosztásához a célközönséggel.

A WebMester csomaggal még teljesebb és professzionálisabb weboldalt hozhatsz létre, amely hatékonyan kommunikálja vállalkozásod üzenetét és növeli az online jelenlétét. Az ingyenes plusz szolgáltatások pedig még magasabb szintű támogatást és kényelmet biztosítok Neked az oldal indulása és fejlődése során.

 • Weboldal Support

  A weboldal elkészültével, egy hónapos ingyenes supportot/felügyeletet nyújtok az oldalra. Ez azt jelenti, hogy a megadott időszakban rendelkezésedre állok, hogy segítsek bármilyen technikai kérdéssel, problémával vagy továbbfejlesztési igénnyel. A support tartalmazza az esetleges hibajavításokat, tartalomfrissítéseket vagy általános tanácsadást az oldallal kapcsolatban. Az egy hónapos időszak alatt biztosított támogatás célja, hogy neked lehetőséged legyen a weboldalhoz kapcsolódó kezdeti kihívásokat megoldani, és biztosítani a hosszú távú működést.

 • Social Media

  Amennyiben kéred, örömmel segítek az oldal social média felületekkel való összekapcsolásában is. Ez magában foglalja a megfelelő ikonok és linkek elhelyezését az oldalon, amelyek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy könnyedén elérjék és kövessék a social média profilodat. Továbbá, segíthetek a social média integráció beállításában is, hogy az oldal tartalmát automatikusan megoszthassa a kiválasztott platformokon. Ezáltal az ügyfél hatékonyabban tudja népszerűsíteni az oldalt és megnövelni a látogatottságot a social média felületeken keresztül.
  Továbbá egy social média üdvözlő posztot készítek neked, amivel bemutathatod az oldalad és üdvözölheted a socia média világát.

 • Reszponzív kialakítás

  A reszponzív weboldal kialakítása olyan tervezési és fejlesztési megközelítést jelent, amely lehetővé teszi, hogy a weboldalad automatikusan alkalmazkodjon a különböző készülékek képernyőméreteihez. Ez a módszer dinamikusan átrendeződő és újraformázódó tartalmat eredményez, hogy optimális felhasználói élményt nyújtson minden eszközön. A rugalmas elrendezés, a media query-k és a rugalmas képek olyan technikák és eszközök, amelyek segítenek a reszponzív weboldalak kialakításában.

 • Admin felület

  Minden weboldalt WordPressben készítek , így minden esetben a  rendelkezésedre fog állni a WordPress admin felület elérése, amit a gyors és egyszerű esetleg képfeltöltésre vagy blogcikk írásra fogsz tudni használni, így még több információs és online jelenlétet nyújtva az ügyfeleidnek.

 • Levelezés beállítása

  A weboldalon lévő levelezési beállítás szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egyszerűen tudja kezelni a kapcsolatfelvételi űrlapokhoz kapcsolódó levelezést. Az űrlapok kitöltésekor az üzenetek automatikusan elküldésre kerülnek az Ön által meghatározott e-mail címre. Testreszabott e-mail sablonokat hozhatsz létre, és szűrőkkel, automatizálással könnyedén kezelheted a beérkező üzeneteket. Javítja a kapcsolatfelvétel hatékonyságát és növeli az ügyfélélményt.

 • Honlap beüzemelése

  Az ügyfeleim számára nyújtott „Honlap beüzemelése” szolgáltatás révén gondoskodom arról, hogy a weboldalak problémamentesen átkerüljenek a kiválasztott tárhelyre. Kezdetben a tartalmat migrálom a fejlesztői környezetemből az új tárhelyre, biztosítva, hogy minden adat átmigrálásra kerüljön. Ezután elvégzem a szükséges beállításokat és konfigurációkat, hogy a weboldal optimálisan működjön az új környezetben is. A beüzemelés során alaposan tesztelem a weboldalt, hogy megbizonyosodjak a zavartalan működéséről. Végül, miután sikeresen beüzemeltem a weboldalt, további támogatást és karbantartást nyújtok, hogy biztosítsam a weboldal folyamatos és hatékony működését az ügyfél számára.