w e b h e l y e d . h u
 • Oldal száma 1
 • Menük száma 1
 • Elkészítési idő 1 hét
 • Ár 79.990 Ft -tól

Webkreátor csomag leírása

Ez a csomag egy landing page oldal elkészítését tartalmazza, ami az online jelenlét „belépője”.

A landing page olyan weboldal, amelynek célja, hogy azonnali figyelmet és érdeklődést keltsen a látogatókban. Azt az üzenetet közvetíti, amelyet az ügyfél szeretne elsőként megosztani az online közönséggel. Az oldal tartalmazhat rövid bemutatkozást, a cég vagy személy fontosabb információit, termékek vagy szolgáltatások kiemeléseit, valamint kapcsolatfelvételi lehetőségeket. Leginkább bemutatkozó oldalnak szokták hívni a hétköznapokban.

A landing page célja, hogy maximálisan optimalizált legyen a gyors információközlés érdekében. Ez azt jelenti, hogy arra összpontosítok, hogy a látogatók számára könnyen érthető és vonzó tartalmat biztosíts, amely arra ösztönzi őket, hogy további lépéseket tegyenek, annak érdekében, hogy felvegyék veled a kapcsolatot akár emailben, akár telefonon.

A landing page oldalak általában egyszerű és letisztult kialakításúak, amelyek a figyelem középpontjába állítják az üzenetet vagy az ajánlatot. Az árba beletartozik a kiválasztott téma alapján történő egyedi dizájn telepítése, a szükséges tartalom és képek feltöltése, valamint a weboldal beállítása és telepítése, továbbá a kapcsolati mező konfigurálása, hogy az emailjeidet azonnal megkapd a weboldalon keresztül.
A weboldal elkészítési ideje átlagosan egy hét, ellenben a téma kiválasztásakor kerül pontos meghatározásra a pontos időtartam.

Az első csomaggal lehetőséget biztosítok arra, hogy a bemutatkozásod az online térben hatékonyan közvetíthesse, és az ügyfeleket azonnal bevonzza. Ha bármilyen további kérdésed vagy kérésed van a csomaggal kapcsolatosan, keress bizalommal.

 

 • Weboldal Support

  A weboldal elkészültével, egy hetes ingyenes supportot/felügyeletet nyújtok az oldalra. Ez azt jelenti, hogy a megadott időszakban rendelkezésedre állok, hogy segítsek bármilyen technikai kérdéssel, problémával vagy továbbfejlesztési igénnyel. A support tartalmazza az esetleges hibajavításokat, tartalomfrissítéseket vagy általános tanácsadást az oldallal kapcsolatban. Az egy hetes időszak alatt biztosított támogatás célja, hogy neked lehetőséged legyen a weboldalhoz kapcsolódó kezdeti kihívásokat megoldani, és biztosítani a hosszú távú működést.

 • Social Media

  Amennyiben kéred, örömmel segítek az oldal social média felületekkel való összekapcsolásában is. Ez magában foglalja a megfelelő ikonok és linkek elhelyezését az oldalon, amelyek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy könnyedén elérjék és kövessék a social média profilodat. Továbbá, segíthetek a social média integráció beállításában is, hogy az oldal tartalmát automatikusan megoszthassa a kiválasztott platformokon. Ezáltal az ügyfél hatékonyabban tudja népszerűsíteni az oldalt és megnövelni a látogatottságot a social média felületeken keresztül.

 • Reszponzív kialakítás

  A reszponzív weboldal kialakítása olyan tervezési és fejlesztési megközelítést jelent, amely lehetővé teszi, hogy a weboldalad automatikusan alkalmazkodjon a különböző készülékek képernyőméreteihez. Ez a módszer dinamikusan átrendeződő és újraformázódó tartalmat eredményez, hogy optimális felhasználói élményt nyújtson minden eszközön. A rugalmas elrendezés, a media query-k és a rugalmas képek olyan technikák és eszközök, amelyek segítenek a reszponzív weboldalak kialakításában.

 • Admin felület

  Minden weboldalt WordPressben készítek , így minden esetben a  rendelkezésedre fog állni a WordPress admin felület elérése, amit a gyors és egyszerű esetleg képfeltöltésre vagy blogcikk írásra fogsz tudni használni, így még több információs és online jelenlétet nyújtva az ügyfeleidnek.

 • Levelezés beállítása

  A weboldalon lévő levelezési beállítás szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egyszerűen tudja kezelni a kapcsolatfelvételi űrlapokhoz kapcsolódó levelezést. Az űrlapok kitöltésekor az üzenetek automatikusan elküldésre kerülnek az Ön által meghatározott e-mail címre. Testreszabott e-mail sablonokat hozhatsz létre, és szűrőkkel, automatizálással könnyedén kezelheted a beérkező üzeneteket. Javítja a kapcsolatfelvétel hatékonyságát és növeli az ügyfélélményt.

 • Honlap beüzemelése

  Az ügyfeleim számára nyújtott „Honlap beüzemelése” szolgáltatás révén gondoskodom arról, hogy a weboldalak problémamentesen átkerüljenek a kiválasztott tárhelyre. Kezdetben a tartalmat migrálom a fejlesztői környezetemből az új tárhelyre, biztosítva, hogy minden adat átmigrálásra kerüljön. Ezután elvégzem a szükséges beállításokat és konfigurációkat, hogy a weboldal optimálisan működjön az új környezetben is. A beüzemelés során alaposan tesztelem a weboldalt, hogy megbizonyosodjak a zavartalan működéséről. Végül, miután sikeresen beüzemeltem a weboldalt, további támogatást és karbantartást nyújtok, hogy biztosítsam a weboldal folyamatos és hatékony működését az ügyfél számára.