w e b h e l y e d . h u
 • Oldal száma 4
 • Menük száma 4
 • Elkészítési idő 2 hét
 • Ár 129.900 Ft-tól

WebSiker csomag leírása

A Websiker csomag egy kiváló választás, ha egyedi, áttekinthető és korszerű weboldalt szeretnél létrehozni választott sablon alapján. Az oldal dizájnja modern és felhasználóbarát, kiemelve az ügyfél szolgáltatásait és tartalmait.

A weboldal reszponzív, vagyis mindenféle eszközön és kijelzőméreten tökéletesen megjelenik, biztosítva a felhasználók számára a legjobb élményt. Mobilbarát kialakítása lehetővé teszi, hogy az oldal tartalma könnyedén olvasható és navigálható legyen mobilon és tableten is.

A WordPress adminisztrációs felület lehetővé teszi az egyszerű tartalomkezelést, így Te is bármikor módosíthatod a blogbejegyzéseidet.

A Websiker csomagban lehetőség van blog és galéria létrehozására is. Ez lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy képeket, cikkeket és egyéb tartalmakat ossz meg a látogatókkal. A csomagban lehetőséged van kérni maximum 50 kép feltöltését a galériába, így az bemutathatod a termékeket, referenciákat vagy egyéb vizuális tartalmakat.

A csomagban legfeljebb 4 menüpont kérhető, amelyek az oldal főbb részeit vagy szolgáltatásait reprezentálják. Ez segít a látogatóknak könnyedén navigálni az oldalon és megtalálni a keresett információkat.

Végül, a Websiker csomagban egy kapcsolatfelvételi űrlapot is készítek. Ez lehetővé teszi a látogatók számára, hogy egyszerűen és gyorsan felvegyék veled a kapcsolatot. A kapcsolatfelvételi űrlap lehetőséget ad a név, e-mail cím, telefonszám és üzenet megadására, így könnyen válaszolhatsz a látogatók kérdéseire és érdeklődéseire.

Amennyiben ezt a csomagot választod úgy egy általad választott .hu domaint díjmentesen regisztrálok számodra egy évre.

A Websiker csomag minden szükséges elemet tartalmaz, hogy magasabb követőtábort szerezz, ezzel több ügyfeletés látogatást generálva.

 • Weboldal Support

  A weboldal elkészültével, kéthetes ingyenes supportot/felügyeletet nyújtok az oldalra. Ez azt jelenti, hogy a megadott időszakban rendelkezésedre állok, hogy segítsek bármilyen technikai kérdéssel, problémával vagy továbbfejlesztési igénnyel. A support tartalmazza az esetleges hibajavításokat, tartalomfrissítéseket vagy általános tanácsadást az oldallal kapcsolatban. Az egy hetes időszak alatt biztosított támogatás célja, hogy neked lehetőséged legyen a weboldalhoz kapcsolódó kezdeti kihívásokat megoldani, és biztosítani a hosszú távú működést.

 • Social Media

  Amennyiben kéred, örömmel segítek az oldal social média felületekkel való összekapcsolásában is. Ez magában foglalja a megfelelő ikonok és linkek elhelyezését az oldalon, amelyek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy könnyedén elérjék és kövessék a social média profilodat. Továbbá, segíthetek a social média integráció beállításában is, hogy az oldal tartalmát automatikusan megoszthassa a kiválasztott platformokon. Ezáltal az ügyfél hatékonyabban tudja népszerűsíteni az oldalt és megnövelni a látogatottságot a social média felületeken keresztül.
  Továbbá egy social média üdvözlő posztot készítek neked, amivel bemutathatod az oldalad és üdvözölheted a socia média világát.

 • Reszponzív kialakítás

  A reszponzív weboldal kialakítása olyan tervezési és fejlesztési megközelítést jelent, amely lehetővé teszi, hogy a weboldalad automatikusan alkalmazkodjon a különböző készülékek képernyőméreteihez. Ez a módszer dinamikusan átrendeződő és újraformázódó tartalmat eredményez, hogy optimális felhasználói élményt nyújtson minden eszközön. A rugalmas elrendezés, a media query-k és a rugalmas képek olyan technikák és eszközök, amelyek segítenek a reszponzív weboldalak kialakításában.

 • Admin felület

  Minden weboldalt WordPressben készítek , így minden esetben a  rendelkezésedre fog állni a WordPress admin felület elérése, amit a gyors és egyszerű esetleg képfeltöltésre vagy blogcikk írásra fogsz tudni használni, így még több információs és online jelenlétet nyújtva az ügyfeleidnek.

 • Levelezés beállítása

  A weboldalon lévő levelezési beállítás szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egyszerűen tudja kezelni a kapcsolatfelvételi űrlapokhoz kapcsolódó levelezést. Az űrlapok kitöltésekor az üzenetek automatikusan elküldésre kerülnek az Ön által meghatározott e-mail címre. Testreszabott e-mail sablonokat hozhatsz létre, és szűrőkkel, automatizálással könnyedén kezelheted a beérkező üzeneteket. Javítja a kapcsolatfelvétel hatékonyságát és növeli az ügyfélélményt.

 • Honlap beüzemelése

  Az ügyfeleim számára nyújtott „Honlap beüzemelése” szolgáltatás révén gondoskodom arról, hogy a weboldalak problémamentesen átkerüljenek a kiválasztott tárhelyre. Kezdetben a tartalmat migrálom a fejlesztői környezetemből az új tárhelyre, biztosítva, hogy minden adat átmigrálásra kerüljön. Ezután elvégzem a szükséges beállításokat és konfigurációkat, hogy a weboldal optimálisan működjön az új környezetben is. A beüzemelés során alaposan tesztelem a weboldalt, hogy megbizonyosodjak a zavartalan működéséről. Végül, miután sikeresen beüzemeltem a weboldalt, további támogatást és karbantartást nyújtok, hogy biztosítsam a weboldal folyamatos és hatékony működését az ügyfél számára.